Introduction

Vélemények

Dr.Kovács Béla

Először is szívből gratulálok honlapjához és az ott található igen értékes információkhoz, melyeket ma már minden...
tovább

Dr. B.Á.

Köszönjük a szombati szemináriumot, nagyon hasznos volt! Bevallom, félve mentem el, pláne hogy Norbinak nem sok...
tovább

Dr. Kollár László

Szerintem nagyon hasznos volt, és nagyon jó a stílusod. Tetszett az hogy ilyen sok különböző ember jött össze....A...
tovább

Bódiné Angéla

Nagyon tetszett az egész napos program, nem nevezném előadásnak, mert annál sokkal több volt azzal, ahogy együtt...
tovább

Dr. Saáry Kornélia

Úgy érzem, a nap folyamán fokozatosan összeállt, hogy mit kell tegyek ahhoz, hogy az eddigi döcögősen menő...
tovább

Iszak Adrienn

Köszönöm a hatékony napot, a segítséged, a szakmai tapasztalataidat, amit az egészségügyimarketing szemináriumon...
tovább

Dr. Vecsey Annamária

Kedves Krisztina! Azt gondolom, az utóbbi idők egyik legjobb döntése volt, hogy az általad tartott szemináriumra...
tovább

Bótáné Kádas Ella

kineziológus, pedagógus Életem első marketing szemináriumán olyan nagy mennyiségű, magas színvonalú és...
tovább

Dr. Sebestyén Andrea

Kedves Kriszta! Lényegre törő, gyakorlatias, motiváló volt az előadásod -egészségügyben dolgozóknak is érthető...
tovább

dr.Schwartz Edit:

Kedves Kriszta! Bár semmi marketinges előképzettségem eddig nem volt, neked köszönhetően rengeteget tanultam.Jól...
tovább

Pető Ágnes

Kedves Krisztina! Amióta az Oktató és Egészségfejlesztő Kft-t megalapítottuk, még nem volt alkalmam olyan marketing...
tovább

Domokiné Bordás Katalin

Nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy résztvehettünk az előadásodon. Mindenképpen hasznos volt és megerősített abban,...
tovább

Dr. Sebestyén Andrea

Kedves Kriszta! Lényegre törő, gyakorlatias, motiváló volt az előadásod -egészségügyben dolgozóknak is érthető...
tovább
További vélemények

Legfrissebb hírek

Egyedülálló műtéteket végez egy magyar orvos

0922
Sokan azt gondolják, a visszeres láb csupán esztétikai kérdés, pedig idővel a kidudorodó erek vénás elégtelenséget, sőt, lábszárfekélyt is okozhatnak. A lakosság legalább 30-35 százaléka érintett valamilyen fokú visszértágulatban, de csak kevesen szánják rá magukat a műtéti eljárásra. Dr. Szabó Attila PhD. érsebész Kelet-Európában egyedülálló, fájdalommentes kezelést alkalmaz.
tovább

Fogászati szakasszisztenst keres a Fehér Dent Esztétikai Fogászat

0810
Fogászati szakasszisztenst keres a Fehér Dent Esztétikai Fogászat
tovább

A nők 80%-a legalább egyszer megfertőződik.Teszteld magad, hogy hordozod-e a HPV-vírust!

0628
Napsütés, bulik, dögös pasik – de nem árt akkor is óvatosnak lenned, amikor önfeledten beleveted magad a nyári kalandokba. Számos betegség szexuális úton terjed, több akár halálos kórrá is alakulhat. A HPV-t, vagyis humán papillomavírust is így kaphatod el, a nők 80 %-a élete során legalább egyszer megfertőződik a vírussal. Jóllehet többségüknél a szervezet immunrendszere sikeresen végez a kórokozóval, néhány százalékuknál azonban ez nem sikerül, ők akár évekig tünetmentesen hordozhatják azt. Nem árt tudnod, hogy a HPV majdnem 100%-ban felelős a méhnyakrák, 85%-ban a végbélnyílás körüli rák, 15%-ban pedig a fej-nyaki daganatok (pl.: garatrák) kialakulásáért. Fontos kiemelni azt is, hogy magasabb a fertőzés kockázata fiatal korban és gyakori partnerváltás esetén!
tovább

A nők 80%-a legalább egyszer megfertőződik.Új módszer a HPV-vírus kiszűrésére!

0628
Bár a közvélemény a méhnyakrák kialakulásával kapcsolatban hallott eddig a HPV-vírusról, valójában számos daganatos betegséghez vezethet. Évente 1500 nő kap lesújtó, orvosi beavatkozást jelentő leletet a nőgyógyászától, sokan azonban félnek elmenni rákszűrésre. Ma már egy egyszerű teszt segítségével kideríthető, valaki magában hordozza-e a vírust, és ezáltal veszélyezteti-e önmaga, illetve más egészségét.
tovább

KONFERENCIA AJÁNLÓ

0422
III. Egészséggazdaság Konferencia
tovább

ÁTADTÁK A VETSCAN KISÁLLAT DIAGNOSZTIKA KÖZPONTOT

1210
Nagy térerejű, kifejezetten a kisállatok vizsgálatára koncentráló MR-berendezést adtak át a VetScan Kisállat Diagnosztika központjában. Az Újpest és Káposztásmegyer határán, a Megyeri út 53. szám alatt lévő központ Magyarországon egyedülálló módon kifejezetten állatok számára nyújt professzionális MR-vizsgálatokat, egy 1,5 Tesla térerejű MR-berendezésen.
tovább

KKV Marketing Gyémánt díjasok lettünk!

1126
A Magyar Marketing Szövetség által kiírt 2015. évi Országos KKV Marketing Díj pályázatára benyújtott VP-Med Egészségcentrum és Oktatási Központ marketing terve és megvalósítása elnevezésű szakmai anyagunk Kis költségvetésű integrált kampányok kategóriában Gyémánt díjat nyert!
tovább

„Tízezer lépés” – sikert szült az összefogás a Csongrád megyei népegészségügyi projektben

1120
Zárórendezvényéhez érkezett az „Egy lépés az egészségünkért – Csongrád megye komplex egészségfejlesztési programja” című, TÁMOP-6.1.5-14-2015-0004 azonosítószámú projekt. A nagyszabású eseményt 2015. november 20-án tartották a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar újszegedi Biológus Épületében.
tovább

A Vezér Állatorvosi Központ a Kamarai Állatorvos című szakmai folyóiratban

1008
A Kamarai Állatorvos című szakmai folyóirat partnerünket, a Vezér Állatorvosi Központot mutatja be aktuális számában. Büszkék vagyunk partenrünk sikereire!
tovább

Egy lépés az egészségünkért 4. – Bosnyákovits Tünde: Járási szintű fejlesztés szükséges

0903
A megyei tiszti főorvos szerint különös figyelmet kell fordítani a hátrányos helyzetű kisebb településekre, hiszen az ezeken élők egészségügyi mutatói a legrosszabbak.
tovább

Egy lépés az egészségünkért 3. – Kakas Béla: Középpontban az ember

0902
Menedzserszemlélet, innovatív gondolkodás, az emberekért való felelősségvállalás – mindezek jegyében koordinálja az egészségfejlesztési projektet a megyei önkormányzat.
tovább

Egy lépés az egészségünkért 2. – Juhász Tünde: Kormányzati akarat, helyi elkötelezettség

0901
A kormánymegbízott rámutatott: a magyar lakosság egészségi állapota nem éri el azt a szintet, ami az ország gazdasági-társadalmi helyzete alapján elvárható lenne.
tovább

Egy lépés az egészségünkért 1. – B. Nagy László: A kormány elkötelezett az egészségügy fejlesztése mellett

0831
A jelenlegi kormányprogramok fontos eleme a lakosság egészségtudatos magatartásának formálása és a népegészségügyi célzatú szűrések népszerűsítése – mondta el a megyei fejlesztési biztos.
tovább

Hivatalosan is megkezdődött az "Egy lépés az egészségünkért” - Csongrád megye komplex egészségfejlesztési programja

0826
Az ünnepélyes nyitórendezvénnyel hivatalosan is megkezdődött a Területi emberi erőforrás fejlesztési komplex programok támogatása felhíváson nyertes „Egy lépés az egészségünkért – Csongrád megye komplex egészségfejlesztési programja” című, TÁMOP-6.1.5-14-2015-0004 azonosítószámú projekt. A nagyszabású, európai uniós támogatással megvalósuló összefogás célja a Csongrád megyei lakosság komplex egészségfejlesztése, egészségtudatosságra nevelése, az esélyegyenlőség növelése, többek között megelőző célzatú szűrésekkel, életmód-tanácsadási és sportprogramokkal, képzési és módszertani anyagok elkészítésével, egy hosszú távú egészségfejlesztési program megalapozásául szolgáló tudásbázis létrehozásával.
tovább

Optimalizálják a hazai CT-vizsgálatok sugárdózisát

0807
A CT-vizsgálatok nélkülözhetetlenek a gyógyításban, a súlyos betegségek időben történő felfedezésében és egyre nagyobb szerepük van a szűrésekben is. Nem lehet azonban figyelmen kívül hagyni, hogy a CT-vizsgálat sugárterheléssel jár, ezért a gépgyártók és a képalkotó szolgáltatók is évek óta azon dolgoznak, hogy a beteg sorsát nagyban meghatározó, megfelelő minőségű CT-vizsgálatot a lehető legkisebb sugárdózissal végezzék el. Európa kilenc országában, köztük Magyarországon a Diagnoscan Magyarország központjaiban is dózisfigyelő program indult: monitorozzák a CT-vizsgálatok sugárdózisát azért, hogy az adatok feldolgozásával a jövőben a jelenleginél is pontosabban állíthassák be a radiológusok az egyes vizsgálattípusok, azon legkisebb sugárterhelését, amely még megfelelő minőségű, korrekt radiológiai képeket képes adni.
tovább

Dózisfigyelő program partnerünk, a Diagnoscan Magyarország központjaiban

0807
Optimalizálják a hazai CT-vizsgálatok sugárdózisát. Partnerünk a Diagnoscan Magyarország központjaiban is bevezetésre került a dózisfigyelő program, amellyel teljes körűen összegyűjtik és elemzik a különféle típusú CT-vizsgálatok sugárdózisát. A CT-vizsgálatok nélkülözhetetlenek a gyógyításban, a súlyos betegségek időben történő felfedezésében és egyre nagyobb szerepük van a szűrésekben is. sziEurópa kilenc országában, köztük Magyarországon a Diagnoscan Magyarország központjaiban is dózisfigyelő program indult: monitorozzák a CT-vizsgálatok sugárdózisát azért, hogy az adatok feldolgozásával a jövőben a jelenleginél is pontosabban állíthassák be a radiológusok az egyes vizsgálattípusok, azon legkisebb sugárterhelését, amely még megfelelő minőségű, korrekt radiológiai képeket képes adni.
tovább

EGY LÉPÉS AZ EGÉSZSÉGÜNKÉRT CSONGRÁD MEGYÉBEN

0805
2015. november 30-áig tart az a napokban indult nagyszabású, európai uniós támogatással megvalósuló projekt, melynek célja a Csongrád megyei lakosság komplex egészségfejlesztése, egészségtudatosságra nevelése, az esélyegyenlőség növelése.
tovább

Két partnerünk is elnyerte a megtisztelő „Az év magánrendelője” címet!

0611
A HáziPatika.com által rendezett „Az év magánrendelője” verseny szakmai díját a VP-Med Egészségközpontnak és Oktatási Centrumnak, valamint a Virányos Klinika és Patikának ítélte a zsűri. Mindkét intézményt partnereink között tartjuk számon, rendkívül büszkék vagyunk sikereikre!
tovább

Társadalmi haszon és üzleti haszon?

0611
Az elmúlt évben nőtt a magánrendeléseken megforduló magyarok aránya, ami a magánpraxisok szolgáltatásainak bővülésével is összefügg. Az állami egészségügy és a magánszféra egyaránt szolgálhatja a betegek javát és tiszta keretek között kölcsönös hasznot teremtve működhetnek – derült ki az Év magánrendelője díj átadóján. Az idén második alkalommal átadott elismerésről a páciensek szavazatai mellett szakmai zsűri döntött. Az abszolút győztes a Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrum lett. A díjkiosztón a Házipatika.com bemutatta az ország legnagyobb adatbázisára épült orvoskereső szolgáltatását is.
tovább

Új Diagnoscan központ Újpesten a Megyeri úton

0610
Újabb magándiagnosztikai központot nyit a legnagyobb magyar képalkotó diagnosztikai szolgáltató. A Diagnoscan legújabb centruma június eleje óta fogadja a pácienseket az újpesti Megyeri úton.
tovább

Megjelent az Univerzoom Kisállat Magazin legújabb száma!

0424
Partnerünk, a Vezér Állatorvosi Központ kiadványa, az Univerzoom Kisállat Magazin az alábbi linkre kattintva letölthető:
tovább

Interjú Pászti Aminával, a Glóbi kalandjai című mesekönyv szerzőjével

0424
Megjelent partnerünk, a Vezér Állatorvosi Központ Univerzoom Kisállat Magazin című kiadványának tavaszi száma, melyben egy nyereményjáték keretén belül megnyerheti Pászti Amina Glóbi kalandjai című mesekönyvét. A történet tanulságos olvasnivaló kisgyermekek, szüleik és nagyszüleik számára egyaránt, kedves, tanulságos formában hívja fel a figyelmet a környezetvédelem fontosságára. Glóbiról a szerzővel beszélgettünk.
tovább

Legyen a VP-Med Egészségcentrum és Oktatási Központ az „Év Magánrendelője” 2015-ben!

0420
A VP-Med Egészségcentrum és Oktatási Központ indul a legnagyobb egészségügyi portál által meghirdetett „Az év magánrendelője 2015” díjért.
tovább

Megújulva várja pácienseit a budapesti Virányos Klinika!

0417
A Virányos Klinika megújult arculattal folytatja az elmúlt húsz évben megszokott magas színvonalú szakmai munkáját, a páciensek kiemelkedő ellátását. Modern eszközpark és naprakész tudással rendelkező orvosok garantálják a frissességet, mely az új megjelenésben is tükröződik. Az arculat jól illeszkedik a mai elvárásokhoz, a felhasználóbarát online felületek lényegesen könnyebbé teszik a páciensek tájékozódását, a rendelések közötti eligazodást, az információkhoz történő hozzáférést.
tovább

Részt vettünk a Szegedi Tudományegyetem Állásbörzéjén

0401
Cégünk első alkalommal vett részt a Szegedi Tudományegyetem március 31-én megrendezett tavaszi Állásbörzéjén, ahol gyakornok jelölteket kerestünk marketing, social media, grafikus és web designer területekre. Legnagyobb örömünkre standunknál sok lelkes érdeklődő fordult meg és egy igazán sikeres napot zárhattunk.
tovább

A Diagnoscan Magyarország újra csatlakozott a Lapcom Média Alapítvány és a Rotary Klub kezdeményezéséhez

1213
A Diagnoscan Magyarország újra csatlakozott a Lapcom Média Alapítvány és a Rotary Klub kezdeményezéséhez
tovább

Sensolite Selfie nyereményjáték!

1205
Elindult a Sensolite új nyereményjátéka, melynek fődíja egy 1 évre szóló Flabélos bérlet!
tovább

Polarizált fényterápiával a felső légúti betegségek ellen

1127
Ősszel és télen nem csupán a fényhiány okozta rossz hangulat, fáradékonyság, ingerlékenység keserítheti meg a hétköznapokat, hanem az erre az időszakra jellemző felső légúti betegségek is. Az 1980-as években azonban egy magyar kutató, Fenyő Márta felfedezte, hogy a lokálisan alkalmazott polarizáltfény-terápia az élő szervezetre kedvező hatásokat gyakorol – ennek a teljes testfelületre kiterjesztett változata pedig a humán alkalmazás esetében jelentős mértékben serkenti a szervezet öngyógyító képességét. Ez a felfedezés a tapasztalatok szerint kiválóan alkalmazható a felső légúti problémák kezelésére is.
tovább

Ön tudja miért vannak várólisták az egészségügyben?

1126
A CT- vagy MR-vizsgálatra érkező, várólistás betegek közel kétharmada nincs tisztában a várólisták kialakulásának okával. Sokan azt gondolják, hogy a vizsgálatokért fizető betegek is hosszabbítják a sorban állást, holott ennek épp az ellenkezője igaz – derül ki a Diagnoscan Magyarország piackutatásából, amelyet a szolgáltató 254 CT- vagy MR-vizsgálatra előjegyzéssel várakozó páciens körében végzett.
tovább

Sok beteg fizetne a gyorsabb diagnózisért

1112
Akár hosszabb utazást is vállalna és fizetne is a CT-, MR-vizsgálatra váró betegek jelentős része, ha gyorsabban sorra kerülhetne, sokuknak ugyanakkor téves elképzelése van arról, mennyibe kerül valójában egy fizetős képalkotó diagnosztikai vizsgálat – derült ki a Diagnoscan Magyarország piackutatásából, amelyet a szolgáltató 254 CT- vagy MR-vizsgálatra előjegyzéssel várakozó páciens körében végzett.
tovább

Nyerjen 35.000 Ft értékű OTO Chili kockahas gépet!

1107
Nyerjen egy 35.000 Ft értékű OTO Chili kockahas gépet a Sensolite nyereményjátékával!
tovább

Diagnosztikai várólisták: a rák nem vár

1030
Hónapokat is késhet a daganatos betegségek diagnózisa és kezelése a várólisták miatt: az akár 1-2 hónapos CT és akár 2-6 hónapos MR várakozás elfogadhatatlan.
tovább

Csökkenthetők-e a várólisták?

1029
Egyre nagyobb az igény a magán egészségügyi diagnosztikai szolgáltatásokra, amit magyaráz, hogy amíg az állami ellátás keretében CT vizsgálatra 2-10 hetet, MR vizsgálatra pedig 2-6 hónapot kell várni, addig magán ellátásban minden vizsgálat néhány nap alatt elérhető
tovább

Világhírű magyar találmány az őszi depresszió és fáradékonyság ellen

1022
Kutatások szerint minden tízedik hazai lakos szenved az őszi-téli időszakban jelentkező depressziós tünetektől. A Sensolite fényágy – a tapasztalatok alapján - egyedülálló módon lehet képes az őszi-téli mentális problémákat kezelni. A teljes testfelületen alkalmazott polarizáltfény-terápia a stressz, a szorongás oldásában, valamint az alvászavar, a pánikbetegség és a depresszió kezelésében is segíthet, melyet több ezer elégedett páciens is megerősít.
tovább

Most 5+3 bérlet akció a Sensolite Gyógycentrumokban!

1016
A Sensolite Gyógycentrumok most kihagyhatatlan ajánlattal várják az érdeklődőket! Az őszi-téli időszakra való tekintettel, a vendégek három területen, (az immunerősítés, a felső légúti betegségek, valamint a mentális egyensúly megőrzése és fenntartása) próbálhatják ki a Sensolite fényágy jótékony hatásait. 5 alkalmas bérlet vásárlása esetén ugyanis most 3 kezelést ajándékba kapnak, amennyiben feliratkoznak az alábbi oldalak egyikén.
tovább

Bizalmi kérdések az egészségügyben

1009
Az elmúlt évek egészségpolitikai és piaci változásai jelentősen átformálták az egészségügy helyzetének alakulását, és vélhetően nem tévedünk, ha azt állítjuk, a változásoknak még csak a kezdeténél járunk. Örök kérdés azonban: milyen a gyógyítókba és az egészségügyi rendszerbe vetett bizalom, ami végeredményben alapjaiban meghatározza a terápia sikerességét.
tovább

V. Interdiszciplináris Orvosi Hetilap Konferencia 2014. október 17-18.

1007
Az Orvosi Hetilap, hazánk meghatározó magyar nyelvű szakmai folyóirata idén október 17-18. között rendezi éves továbbképző, pontszerző rendezvényét, Budapesten. Aktuális témák: biztosítás-orvostan, bőrgyógyászat, diabetológia, endokrinológia, klinikai vizsgálatok szervezése, marketing és magánegészségügy, szemészet, szülészet-nőgyógyászat.
tovább

Diagnoscan: Magyarország vezető képalkotó diagnosztikai szolgáltatója

1003
A Diagnoscan Magyarországnál azt tapasztalják, hogy egyre nagyobb az igény a várólista nélküli, korszerű szolgáltatást nyújtó magán egészségügyi ellátásra.
tovább

Milliárdokból fejleszt a Diagnoscan

0930
További modernizáció előtt áll a Diagnoscan Magyarország Kft. gépparkja – nyilatkozta lapunknak Kardos Lilla, a cég vezérigazgatója. Az itthon piacvezető képalkotói diagnosztikai szolgáltató tavaly névváltáson is átesett, a vállalatot ennek ellenére sokan még mindig Euromedicként ismerik.
tovább

Egészségügyi szakirányú továbbképzések indultak 2014. szeptemberében a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karán

0914
Még bekapcsolódhat az alábbi másoddiplomás képzésekbe, melyekről részleteket olvashat a képzések után található linkeken:
tovább

Regisztráljon a DRportal.hu-ra, majd keresse postaládájában a Med. et Jur. folyóiratot!

0908
Mintegy 10 ezer magyar orvos már regisztrált, látogassa Ön is a DRportal.hu-t, az egyik legnagyobb, kizárólag orvosok és gyógyszerészek számára látogatható weboldalt. Most az első 300 szeptember végéig regisztráló szakember garantáltan és ingyenesen kapja meg a Med. et Jur. Magazint.
tovább

Orvosokat érintő jogszabályváltozások - Újabb ingyenes, akkreditált tanfolyam a DRportalon!

0908
Ellenőrizze a DRportalon regisztrált adatainak a helyességét, és kezdje el velünk online tanfolyamunkat! Ne felejtsen el szólni a kollégáinak sem!
tovább

Emberközeli képalkotás

0902
A budapesti Bank Centerben június végén megnyitott Diagnoscan Központ tapasztalatairól dr. Kardos Lillát, a cég vezérigazgatóját kérdeztük.
tovább

Magyar egészségügy: jelen és jövő

0705
Minden lehetőség adott ahhoz, hogy a 2014. év a strukturális változások kezdete lehessen a magyar egészségügyben. De vajon mire van szükség ezekhez a változásokhoz? Milyen tapasztalatok vannak az egészségügy egyes területein, akár sikeres stratégiákat, akár jó gyakorlatokat tekintve?
tovább

Megnyílt az ország legmodernebb magán MR-központja

0627
A Diagnoscan Magyarország beruházása a Bank Centerben Az ország legmodernebb magán MR, mammográfia, röntgen és ultrahang diagnosztikai központját nyitotta meg a Diagnoscan Magyarország Budapesten a Bank Centerben.
tovább

Ismét sikeresen zárult az MR-vizsgálatok éjszakája!

0501
2014. április 26-án a Diagnoscan Magyarország ismét soron kívüli MR-vizsgálatokkal rövidítette a hazai várólistákat. A kezdeményezés országszerte öt központot és 125 már várólistán szereplő pácienst érintett.
tovább

Tényleg várólisták lesznek a háziorvosnál?

0415
Egyelőre vitairat készült az Alapellátó Orvosok Országos Szövetségében (FAKOOSZ) mindarról, mit is kell(ene) javasolniuk az új kormánynak. Kétségtelenül vannak javaslatok, melyek szerint a háziorvosoknak naponta legfeljebb ötven beteget kellene ellátniuk, a gondolkodás iránya azonban a minőségi betegellátást szolgálja.
tovább

A rák nem vár

0415
"Minek beszélünk megelőzésről, szűrésről, ha miután kiderül a baj, a rákbetegek hónapokig várnak a vizsgálatra" – idéz fel egy gyakran hallott véleményt a Heti Válasz cikke.
tovább

Új CT központ Budapesten: gyors diagnózis és szűrővizsgálatok - Képalkotó laboratórium nyílt a Szent Margit Kórházban

0327
A fővárosi Szent Margit Kórházban eddig nem volt CT berendezés, ám a Diagnoscan Magyarország beruházásának köszönhetően immár helyben meg tudják vizsgálni a betegeket: 400 ezer emberhez került ezzel közelebb az ellátás. A diagnosztikai központban lehetőség van magánellátás keretében is CT vizsgálatot végeztetni, ezáltal is hamarabb diagnózishoz, kezeléshez juthatnak a betegek.
tovább

Világszínvonalú eszközökkel nyitott meg a szegedi Stefánia Klinika!

0109
Ismét fogad betegeket Szeged belvárosában a Stefánia Klinika! Az egészségügyi intézmény nem ismeretlen a városlakóknak, hiszen korábban is népszerű magánrendelésként működött az Arany János utca és a Stefánia sarkán. Most teljesen felújítva, modern, esztétikus környezetben, világszínvonalú diagnosztikai és sebészeti eszközökkel, várja a régi és új pácienseket.
tovább

Fizess, ha tudni akarod, mi bajod!

0109
A betegek tíz százaléka ma már inkább magánrendelésre megy vizsgálatokra, különben hónapokat várhatna. A nem kimondottan speciális MR-vizsgálatok ára 30–50 ezer, a CT 15–50 ezer forint között mozog. A magánrendelők gyakran állami kórházakban, állami gépekkel végzik a vizsgálatokat, a fizetségért nem jobb ellátást kapunk, csak kevesebbet kell várnunk.
tovább

Közel 2,5 milliárd forint uniós támogatásból épülhet Szentesen az új kórházi tömb!

1204
Újabb fejezetéhez érkezett a Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház fejlesztése. Új Operatív és Intenzív Terápiás Tömb építésének támogatásáról írt alá szerződést a kórház vezetősége és az uniós pályázat kezelője a mai napon. A „Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház struktúraváltása a hatékony járó-fekvőbeteg ellátás fejlesztésével” c. – TIOP-2.2.6-12/1B-2013-0002. pályázat keretében közel 2,5 milliárd forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a megye második legnagyobb egészségügyi intézménye.
tovább

Részt vettünk az év eseményén Hódmezővásárhelyen

1129
A CSMKIK Kommunikációs- és reklámklub szakmai délutánján a kreatív várostervezésről, valamint az egészségturizmus lehetőségeiről hallhattunk előadásokat.
tovább

Külföldiek egészségügyi ellátása

1119
TÁJÉKOZTATÓ a magyar egészségbiztosítás szolgáltatásainak nyújtására szerződött szolgáltatók számára… az Európai Gazdasági Térség tagállamaiból, Svájcból valamint Magyarországgal egészségügyi ellátásra vonatkozó egyezményt kötött államokból érkező személyek egészségügyi ellátásáról
tovább

Egészségturizmus: jövőre már árulják a magyar kórházak „termékeit”

1116
Hamarosan megkeresik a magyar kórházakat, hogy milyen az egészségturizmusban eladható szolgáltatásaik vannak, s 2014-ben központilag meg is kezdik ezek értékesítését.
tovább

Egészségturizmus: óriási lehetőségek a FÁK-országokban

1115
Az Illúziók és lehetőségek az egészségturizmusban című konferencián Szegedi Andrea, a Magyar Turizmus Zrt. szenior termékmenedzsere a FÁK-országok egészségturisztikai keresletéről adott átfogó beszámolót.
tovább

Illúziók nélkül a magyar egészségügyi turizmusról

1115
Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese a PPH kiadó konferenciáján a magyar egészségügyi turizmus lehetőségeiről beszélt - illúziók nélkül.
tovább

Lengyelország az egészségturizmus fellegvára

1113
A közép-európai térségben Lengyelország könyvelheti el a legtöbb egészségturizmusból származó bevételt köszönhetően a lengyel kormány támogatásának és a Lengyel Egészségturizmust Támogató Konzorcium turistabarát intézkedéseinek.
tovább

A VILÁG EGYIK ELSŐ PHILIPS MULTIVA 1,5T MR-BERENDEZÉSÉT ÁLLÍTOTTÁK BE GYŐRÖTT

1107
Új Philips Multiva 1,5 T MR-berendezést helyeztek üzembe a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban működő Diagnoscan Magyarország (korábbi nevén Euromedic Diagnosztika) központban.
tovább

A Euromedic Diagnosztika a továbbiakban Diagnoscan Magyarország néven folytatja munkáját. Éjszakai MR-vizsgálatokkal rövidíti a várólistákat a Diagnoscan Magyarország

1030
Jelenleg akár több hónapig is várniuk kell a betegeknek az MR vizsgálatra. Ezt a súlyos problémát enyhítheti, hogy országszerte öt központjában végez el soron kívüli MR vizsgálatokat november 9-én és 16-án éjjel a Diagnoscan Magyarország (korábbi nevén Euromedic Diagnosztika). A képalkotó diagnosztikával foglalkozó egészségügyi szolgáltató a kezdeményezésnek köszönhetően 250 hellyel csökkenti az MR várólistákat.
tovább

Ma Szegeden megnyitott Magyarország 19. SENSOLITE Egészségcentruma.

1029
Az ünnepélyes megnyitót sajtótájékoztató keretében nyitották meg, amelyen részt vettFenyő Márta biofizikus, a fényágy feltalálója; Nagy Viktor világbajnok vízilabdázó, az A-HÍD Szeged Beton kiváló kapusa; valamint Tóth Márton vízilabdázó, aki szintén a Szeged csapatát erősíti és ő is aranyéremmel gazdagodott a nyár folyamán, hiszen tagja volt a Vincze Balázs vezette Universiade-csapatnak.
tovább

KÉPALKOTÓ TECHNIKA AZ ORSZÁGOS PSZICHIÁTRIAI ÉS ADDIKTOLÓGIAI INTÉZETBEN

0919
Az Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet több éves előkészület után 2013. június 3-án jött létre a Nyírő Gyula Kórház területén. Az intézet hivatalos megalakulása óta folyamatosan fejlődik, ennek érkeztünk most egy fontos állomásához.
tovább

Az Orvosi Hetilap, hazánk meghatározó orvosi szaklapja idén is megszervezi az Orvosi Hetilap Interdiszciplináris Konferenciát Budapesten

0912
Konferencia Időpont: 2013. október 18-19. (péntek egész nap, szombat délelőtt) Helyszín: Hotel NOVOTEL Budapest Centrum **** 1088 Budapest, Rákóczi út 43–45.
tovább

Jó hónap lesz a szeptember az egészségügyieknek

0829
Több mint 23 milliárd forintot használnának fel az egészségügyi dolgozók idei, szeptembertől esedékes béremelésére, és 6,1 milliárdot a háziorvosi és védőnői szolgálatok finanszírozására, ezzel elvileg az ott dolgozók fizetésének emelésére. - írja a Világgazdaság. http://www.drportal.hu/hir.php?szid=88&tema=7&hid=16022
tovább

Ismét Superbrands díjat kapott a Euromedic Diagnosztika

0829
Idén kilencedik alkalommal ült össze a 21 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely márkánkat, a Euromedic Diagnosztikát érdemesnek találta a Superbrands védjegy viselésére.
tovább

Első Országos Orvos - Állatorvos Sportnap és Családi Hétvége

0530
Orvosok a mozgás, a sport és az egészséges életmód népszerűsítéséért! Első Országos Orvos - Állatorvos Sportnap és Családi Hétvége 2013.szeptember 14.
tovább

IME XI. Országos Egészségügyi Infokommunikációs Konferencia

0510
Május 29-én kerül megrendezésre az IME XI. Országos Egészségügyi Infokommunikációs Konferencia,
tovább

Megjelent a Rákgyógyítás Magazin tavaszi lapszáma.

0501
Az ingyenes, s hirdetéseket sem közlő ismeretterjesztő országos magazin az onkológiai centrumokon, a daganatos betegeket kezelő pulmonológiai és hematológiai osztályokon, valamint a betegszervezeteken keresztül, illetve postán terjesztve 2008 óta a rákbetegek és családtagjaik tájékozódását szolgálja.www.rakgyogyitas.hu
tovább

Mostantól nem titkolhatják el az orvosok, hogy mit ültetnek betegeikbe

0418
Friss, ropogós, mégis, várhatóan sokaknak lesz keserű a szája íze a tavaszi egészségügyi salátatörvénytől. A nem kevesebb, mint huszonegy intézkedést felsoroló, számos egészségügyi és egészségbiztosítási törvényt módosító kormány-előterjesztés például a jelenleginél jóval átláthatóbbá – és ez által mellesleg adózási oldalról is megfoghatóvá – tenné a magán-egészségügyi szolgáltatók tevékenységének egy részét.
tovább

Az orvoskar harcot hirdet a tisztességtelen, félrevezető, a betegek biztonságát veszélyeztető reklámozás, orvosi hirdetések ellen

0410
Az egészségügyi ellátórendszer elhúzódó gondjai, a közfinanszírozott egészségügyi közellátáshoz való hozzáférés nehézségei, az egyre hosszabbodó várólisták, a leküzdhetetlennek tűnő hálapénz rendszer okán a lakosságban érzékelhetően növekszik a magánegészségügy különböző szolgáltatásai iránti igény.
tovább

Kórházak az interneten

0408
Átadna Ön egy gyűrött, olvashatatlan névjegykártyát bemutatkozásként a betegének? Sok kórház pontosan ezt teszi akkor, amikor nem fordít gondot internetes megjelenésére, s küllemében amatőr, tartalmában elavult hivatalos honlapot tart fenn.
tovább

Egészségtrendek, 2013

0331
Kiss Katalin, drportal.hu: Az elmúlt évek egészségpolitikai és iparági piaci változásai jelentősen átformálták a hazai egészségügyet – az ágazat bármely szereplőjének helyzetét is tekintjük. A változásoknak azonban ez inkább még csak a kezdete; várhatóan újabb mozgalmas év elé nézünk.
tovább

Székesfehérváron professzionális körülmények között gyógyulhatnak a betegek balesetek, sportsérülések, műtétek után

0327
Vargha Tamás országgyűlési képviselő, honvédelmi államtitkár adta át Fejér megye legmodernebb rehabilitációs és diagnosztikai központját. Az államtitkár hangsúlyozta a vállalkozások szerepét az egészségügyben. Kiemelte, hogy szükség van az egészségügyi szolgáltatások megújulására. A magán egészségügyi szolgáltatók az állami egészségügy mellett alternatívát jelentenek a gyógyulásra, és mindenki a maga igényei és lehetőségei szerint döntheti el, melyiket választja.
tovább

Megszűnik a hagyományos tüdőszűrés

0324
Modern alternatívája, az alacsony sugárdózisú mellkasi CT-vizsgálat, amely részletes képet ad a tüdő állapotáról.
tovább

Mit árulhat az orvos a betegének?

0312
Szigorú a Magyar Orvosi Kamara (MOK) etikai kódexe az orvosok termékforgalmazásával összefüggésben: gyakorlatilag a praxis mellett folytatott csaknem minden piaci tevékenység ütközhet etikai normába, igaz, többnyire csak akkor, ha megállapítható, hogy az orvos nem jóhiszeműen vagy nem tisztességesen járt el.
tovább

„A marketing csak alapos tervezéssel lehet sikeres”

0228
A Euromedic Diagnosztika marketing és PR tanácsadóival, Reznák-Iskander Leilával és Horváth Krisztinával beszélgettünk a marketing jelentőségéről.
tovább

Ingyenes dohányzásellenes alkalmazás segíti a leszokni vágyókat

0212
A legtöbb súlyos betegséggel összefügg a dohányzás Statisztikai adatok szerint évente a dohányosok 70 százaléka szeretne lemondani a dohányzásról, mintegy 30 százalékuk meg is kísérli, de ténylegesen csak elenyésző százalékuknak sikerül hosszabb időre lemondania a cigarettáról. Most - hazánkban először - egy ingyenesen letölthető mobil applikáció is segíti a leszokni vágyó dohányosokat.
tovább

VIII. REGIONÁLIS EGÉSZSÉGÜGYI KONFERENCIA

0211
2013. FEBRUÁR 20. BEST WESTERN HOTEL HUNGARIA 1074 BUDAPEST, RÁKÓCZI ÚT 90.
tovább

,,Marketing, public relations és reklám az egészségügyben'' XVI. Országos Konferencia

0112
Budapest, 2013. február 21-22. "A konferencián és a konferenciával lehetőséget kívánunk biztosítani ahhoz, hogy az egészségügy és az egészségipar területén valamint az ügynökségeken dolgozó, a témakör iránt érdeklődő szakemberek közvetlenül is tájékoztatást és naprakész információkat kapjanak az őket érintő aktuális kérdésekről elméleti és gyakorlatorientált megközelítésben egyaránt."
tovább

Jelöltek voltunk a Presztízs díjon!

1209
Az Első Egészségügyi Marketing is jelöltje volt a 2012. évi Presztízs díjnak!
tovább

Már Szegeden is lehet kapni eredeti Filofaxot!

1130
Mi is az Filofax? Végre Szegeden is kapható az eredeti Filofax.! Hogy mis ez tulajdonképpen? Nem lehet egyszerűen csak gyűrűs naptárnak hívni mert annál jóval több - organizer, folder , mappa, praktikus lefűzhető kiegészítők, mindez együtt a Filofax! Aki egyszer kipróbálta, biztosan évekig ezt fogja használni!
tovább

Lehet-e jóízű, ami diétás?

1123
Hétféle betegség étrendjéhez alkalmazkodó diétás menük – onkológiai, cukorbeteg, szív- és érrendszeri, köszvényes, lisztérzékeny, epe és reflux –- változatos, ízekben gazdag kínálatával jelent meg Budapest nyolc kerületében a „Medirest – diétaotthonra” szolgáltatás.
tovább

Fényággyal töltődik Détár Enikő és Rékasi Károly

1116
A népszerű színész-házaspár Détár Enikő és Rékasi Károly nemrég fedezte fel a fényágyat, aminek első perctől elkötelezett hívei lettek, hiszen a kezelések következtében fellépő jótékony hatást mindketten megtapasztalták.
tovább

Irodát nyitott Szeged belvárosában az Első Magyar Egészségügyi Marketing Kft.

1105
Novembertől Szeged belvárosában, a sétálóövezetben várja ügyfeleit az Első Egészségügyi Marketing Kft. A Deák Ferenc utca 34/4 sz. alatti található elegáns, meghitt hangulatú iroda külsőségekben is tükrözi a cég fő profilját -csillogó hófehér felületeit, letisztult vonalait látva a betérő azonnal asszociál az egészségügyre. A tanácsadó iroda kimondottan erre a területre specializálta tevékenységét. Orvosoknak, természetgyógyászoknak nyújtanak segítséget magánrendelésük, praxisuk, beindításához és menedzseléséhez.
tovább

Válogatott labdarúgók a Euromedic ügyfelei között

1101
A Euromedic Diagnosztika 2012. szeptemberétől stratégiai partnerséget kötött a Magyar Labdarúgó Szövetséggel. A válogatott játékosok, illetve a korosztályos válogatottak tagjainak sérüléseit a cég képalkotó diagnosztikai központjaiban diagnosztizálják.
tovább

Egyre nagyobb figyelmet szentelünk egészségünknek

0819
Az elmúlt években megfigyelt tendencia, amely szerint a lakosság egyre nagyobb figyelmet szentel saját és családja egészségének, az elmúlt hónapokban is folytatódott.
tovább

Új szakmai minimumfeltételek

0805
2012. június 1-i hatállyal a 60/2003.(X.20.) ESZCSM rendelet módosításával az egészségügyi szolgáltatásokra vonatkozóan új szakmai minimumfeltételek jelentek meg.
tovább

Már az interneten is követhetők a műtéti várólisták

0705
2012-07-04 | Forrás: MTI Már elérhető az országos online várólista-nyilvántartási rendszer, bárki nyomon követheti, hogy mikor kerül sorra, továbbá hogy különböző műtétekre hányan várakoznak országszerte, az egyes térségekben, illetve adott intézményekben.
tovább

Július 1-jétől új rendszer szerint működik az egészségügy

0626
Egy hét múlva, július elsején az egészségügyi dolgozók hivatalos ünnepén több változás lép életbe az egészségügyben: elindul az új ellátási rend, az országos várólistákat a betegek az interneten is követhetik. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Veszprém megyei kórházon kívül mely intézményekben lesz hivatalosan is írásba foglalva a hálapénz elfogadásának lehetősége.
tovább

MAGYAR AKUPUNKTÚRÁS ORVOSOK TÁRSASÁGA XXVII. KONGRESSZUSA

0620
Budapest, Danubius Hotel Gellért 2012. szeptember 8-9.
tovább

Egészségügyi szakirányú továbbképzések

0517
Egészségügyi szakirányú továbbképzések a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karán
tovább

20% kedvezmény a Euromedic Diagnosztika vizsgálatainak áraiból

0505
A május 12-ig tartó "Egészség, Szépség- és Wellness-napok a Mammutban" rendezvény ideje alatt a Euromedic Diagnosztika Mammut II. központjába 20% kedvezményt biztosít minden, előjegyzett vizsgálat árából.
tovább

A legfontosabb tudnivalók magánpraxis alapításához

0426
A magyar lakosság körében egyre többen választják a magánfinanszírozású egészségügyi szolgáltatásokat, köszönhetően az állami egészségügyi rendszerbe vetett alacsony bizalomnak, a gyakorlatban tapasztalt negatív élményeknek, elégedetlenségnek. A magánorvosok pontos száma nem ismert, de a piaci tendenciák alapján szinte biztosra vehető, hogy számuk évről-évre nő.
tovább

Páciens-centrikusabb megközelítés

0405
Az egészségügyi területen tevékenykedő vállalatoknak alapvetően újra kell tervezniük üzleti modelljüket, hogy páciens-centrikusabb megközelítéssel magatartásbeli változásokat érhessenek el fogyasztóik körében.
tovább

Marketingkommunikáció. A legjobb befektetés.

0327
A kisvállalatok, de még a közepes nagyságrendűek is nagyon kevés erőforrást fordítanak a marketingkommunikációra. Sokan vagyunk, akik úgy gondoljuk, ha van egy jó termékünk projektünk, az önmagában elegendő a sikerhez.
tovább

A fiatal, jól keresők kétharmada várólista helyett fizetne a vizsgálatokért

0307
A 35 év alatti felnőttek 82 százaléka már vett igénybe magánorvosi szolgáltatást, a 36-45 évesek 80 százaléka pedig fizetne az MR- és CT- vizsgálatokért, ha így hamarabb jutna hozzá a vizsgálathoz. A kutatásból az is kiderül, hogy a magasabb jövedelmű, felsőfokú végzettségűek önmagukon kívül gyermeküknek vagy szüleiknek is finanszíroznák a vizsgálatokat– derül ki abból a kutatásból, amelyet a Szinapszis Kft. közreműködésével végeztek.
tovább

Változik a háziorvosok díjazása

0304
A kormány módosítani kívánja a családorvosok indikátoralapú díjazásának szabályait, az erről szóló rendelet-tervezeteket március 9-ig véleményezhetik. A kormany.hu-ról letölthető dokumentumok szerint bővítenék a figyelembe vett teljesítmény-indikátorok körét. A szabályok változásától a tárca a prevenció javulását és a generikus gyógyszerek nagyobb arányú használatát reméli.
tovább

I. Interdiszciplináris Magánorvosi Fórum 2012.

0130
VII. Magyar Magánbőrgyógyász Kongresszus – Esztétika 2012. II. Magyar Magánorvos Kongresszus MPHEST Esztétikai Szekciójának Országos Konferenciája Magyar Magán-Nőgyógyászok Társasága VI. Kongresszusa FAKOOSZ Alapellátó Orvosok Országos Szövetsége
tovább

Még lehet jelentkezni a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának egészségügyi projektmenedzser szakirányú továbbképzésére!

0121
A képzés korszerű szakmai, elméleti és gyakorlati felkészültséget ad, s ez lehetővé teszi, hogy az oklevél birtokosa képes legyen egészségügyi projektek vezetésére, egészségügyi szolgáltatóknál vagy finanszírozó intézményekben projektvezetői és/vagy tanácsadói munkakörök betöltésére.
tovább

SZTE JGYPK sportkommunikátor szakos hallgatói számára szervezett médiaetikai szeminárium.

0115
Az egészségügyi szakma és a sajtó együttműködéséről saját tapasztalatai alapján beszélt Horváth Krisztina a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar sportkommunikátor szakos hallgatóinak.
tovább

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kara 2011/12-es tanévtől – keresztféléves formában –ismételten elindítja egészségügyi projektmenedzser szakirányú továbbképzését.

1117
Felhívás a 2011/12-es tanévtől ismételten induló egészségügyi projektmenedzser képzésre A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kara 2011/12-es tanévtől – keresztféléves formában – ismételten elindítja egészségügyi projektmenedzser szakirányú továbbképzését.
tovább

Elmarad a II. Magyar Magánorvos Kongresszus

1104
Tavalyi sikeres rendezvényünk után nagy ambícióval állítottuk össze a Magánorvosok Országos Szövetsége (MAOOSZ) és az Egészség Joga Alapítvány idei kongresszusának (II. Magyar Magánorvos Kongresszus, Med et Jur Felértékelődött felelősség V.) programját. A mindannyiunk által ismert, jelenlegi sajnálatos piaci helyzet és azt ezt kísérő gazdasági körülmények -és ebből fakadóan két jelentős szponzorunk visszalépése a rendezvény időpontja előtti héten- sajnos nem teszik lehetővé, hogy a kongresszust az eredeti tervek szerint tartsuk meg.
tovább

Ötletes megoldást talált ki a Euromedic Diagnosztika gyermekek számára szolgáltatásai bemutatására

1103
A gyerekeknek szóló sorozat megpróbálja számukra érthetően bemutatni a képalkotó diagnosztika fontosságát. A sorozat első „Anka és az elemlámpa” című része Ankáról, a hasfájós kislányról meséli el, hogyan tudja meg a doktor néni furcsa elemlámpájával, az ultrahanggal, hogy Ankának valószínűleg gyomorrontása van.
tovább

II. MAGYAR Magánorvos Kongresszus – Felértékelődött felelősség V. 2011. november 10-13. , Hotel Azúr, Siófok

1022
2011. november 10-13. között Siófokon immár második alkalommal kerül megrendezésre a II. Magyar Magánorvos Kongresszusa. Az érdekes, gyakorlatorientált szakmai előadás mellett színvonalas társasági programok lesznek. Várják az egészségügyben dolgozó orvosokat, vezetőket, az egészségügyi szolgáltatókat és jogi képviselőiket, bírákat, ügyészeket, ügyvédeket, igazságügyi orvos szakértőket, valamint az államigazgatásban dolgozó egészségügyi vezetőket.
tovább

Szűrővizsgálat buszban, vagy a fő téren is.

1008
Milyen a jó rendelő? Nem elég a jó megközelíthetőség, az orvosi rendelő minőségét a korszerű felszerelés és a szép környezet is növeli. Falubeli egészség napon a páciens közelébe gurul a szűrőbusz, vagy a megelőzésre koncentráló városi akció idejére forgalmas irodaházba költözik az orvosi praxis. Legutóbb a szegedi fő téren mértek például csontsűrűséget. Ha ezt is lehet, akkor mi a követelménye a jó rendelőnek?
tovább

Női egészség: Szűrővizsgálatok életkoronként-Jakupcsek Gabriellával

1004
A szűrővizsgálatok fontosságáról és módjáról beszélgetett Jakupcsek Gabriella Dr. Bács Évával, a Euromedic Diagnosztika Mammut II. központjának orvosigazgatójával.
tovább

Életet menthet a lakossághoz közelebb vitt egészségügyi szolgáltatás

1003
Magyarországon még szokatlannak számít, ha egy egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó diagnosztikai központ kórházon vagy rendelőintézeten kívül például bevásárlóközpontban működik.
tovább

Várólisták helyett- a betegek inkább fizetnének az MR és CT -vizsgálatokért.

1001
Piackutatás a térítéses vizsgálatokkal kapcsolatos attitüdről. A várólistás betegek megítélése szerint az 1 hónap feletti várakozási idő már elfogadhatatlanul hosszú, így nagy részük akár fizetne is a vizsgálatokért, ha azok egy-két napon belül elérhetőek lennének – derül ki abból a kutatásból, amelyet az Első Magyar Egészségügyi Marketing Kft. megbízásából készült. Magyarországon napjainkban akár 2-6 hónapot is várni kell egy MR- vagy CT-vizsgálatra.
tovább

Jakupcsek Gabriella: Nem csodákban kell hinni...

0914
Jakupcsek Gabriella életében már többször letette a cigarettát. Ma már határozottan állítja, pár év óta nem tart a visszaszokástól, hiszen életmódváltással és nagyobb odafigyeléssel, egészségtudatosan él. Ezért is vállalta az Euromedic Diagnosztika egészségügyi kampánynagyköveti címét és feladatát.
tovább

„A testünket kaptuk,de hogy mit hozunk ki belőle,az csak tőlünk függ”

0914
Jakupcsek Gabriella nem győzi hangsúlyozni az egészséges életmód és a megelőzés fontosságát. Ezért is vállalta el, hogy a Euromedic Diagnosztika egészségügyi kampány nagykövete legyen.
tovább

Jakupcsek Gabriella a Euromedic Diagnosztika egészségügyi kampánynagykövete

0901
„A testünket kaptuk, de hogy mit hozunk ki belőle, az csak tőlünk függ” Jakupcsek Gabriella dinamikus, kívülről izgalmas és csillogó, belülről azonban – ahogyan maga is elmondja – igen stresszes, keményen terhelt, a napi tévés és rádiós műsorokkal állandóan a szemünk előtt mozgó, meghatározó figurája hosszú évtizedek óta mindennapjainknak. Az Euromedic Diagnosztikával számos közös érték mentén találkozhatott, s így lett a Euromedic Diagnosztika egészségügyi kampánynagykövete.
tovább

Vastagbél CT – Esély a teljes gyógyulásra!

0813
A vastagbél CT-vizsgálata lehetőséget ad arra, hogy a vastag- illetve végbél daganatos megbetegedéseit időben felfedezzék. A korai diagnózis esélyt ad a teljes gyógyulásra, ezért a szűrővizsgálat nagyon fontos.
tovább

Új Euromedic Diagnosztikai Központ Budapesten – Mammut II. Bevásárlóközpontban

0702
Június végén nyitottuk meg legújabb diagnosztikai központunkat Budapesten. Célunk a szokatlan helyszínnel, hogy az emberekhez közelebb vigyük az egészségügyi szolgáltatást, azon belül is a betegségek korai kimutatásában igen jelentős szerepet játszó képalkotó diagnosztikát azáltal, hogy elszakítjuk a megszokott kórházi vagy rendelőintézeti környezettől.
tovább

Nem sikerült megfékezni az orvosok elvándorlását

0609
A betegek nem mehetnek az elvándorló orvosaik után, a helyzet drámaibb, mint gondoltuk. Gaál Péter és Papp Magor tüzekről, tűzoltásról és az egészségügyi rendszerváltozásról beszélt lapunknak.
tovább

Egyedülálló műtéteket végez egy magyar orvos

0922
Sokan azt gondolják, a visszeres láb csupán esztétikai kérdés, pedig idővel a kidudorodó erek vénás elégtelenséget, sőt, lábszárfekélyt is okozhatnak. A lakosság legalább 30-35 százaléka érintett valamilyen fokú visszértágulatban, de csak kevesen szánják rá magukat a műtéti eljárásra. Dr. Szabó Attila PhD. érsebész Kelet-Európában egyedülálló, fájdalommentes kezelést alkalmaz.
tovább

Fogászati szakasszisztenst keres a Fehér Dent Esztétikai Fogászat

0810
Fogászati szakasszisztenst keres a Fehér Dent Esztétikai Fogászat
tovább

A nők 80%-a legalább egyszer megfertőződik.Teszteld magad, hogy hordozod-e a HPV-vírust!

0628
Napsütés, bulik, dögös pasik – de nem árt akkor is óvatosnak lenned, amikor önfeledten beleveted magad a nyári kalandokba. Számos betegség szexuális úton terjed, több akár halálos kórrá is alakulhat. A HPV-t, vagyis humán papillomavírust is így kaphatod el, a nők 80 %-a élete során legalább egyszer megfertőződik a vírussal. Jóllehet többségüknél a szervezet immunrendszere sikeresen végez a kórokozóval, néhány százalékuknál azonban ez nem sikerül, ők akár évekig tünetmentesen hordozhatják azt. Nem árt tudnod, hogy a HPV majdnem 100%-ban felelős a méhnyakrák, 85%-ban a végbélnyílás körüli rák, 15%-ban pedig a fej-nyaki daganatok (pl.: garatrák) kialakulásáért. Fontos kiemelni azt is, hogy magasabb a fertőzés kockázata fiatal korban és gyakori partnerváltás esetén!
tovább

A nők 80%-a legalább egyszer megfertőződik.Új módszer a HPV-vírus kiszűrésére!

0628
Bár a közvélemény a méhnyakrák kialakulásával kapcsolatban hallott eddig a HPV-vírusról, valójában számos daganatos betegséghez vezethet. Évente 1500 nő kap lesújtó, orvosi beavatkozást jelentő leletet a nőgyógyászától, sokan azonban félnek elmenni rákszűrésre. Ma már egy egyszerű teszt segítségével kideríthető, valaki magában hordozza-e a vírust, és ezáltal veszélyezteti-e önmaga, illetve más egészségét.
tovább

KONFERENCIA AJÁNLÓ

0422
III. Egészséggazdaság Konferencia
tovább

ÁTADTÁK A VETSCAN KISÁLLAT DIAGNOSZTIKA KÖZPONTOT

1210
Nagy térerejű, kifejezetten a kisállatok vizsgálatára koncentráló MR-berendezést adtak át a VetScan Kisállat Diagnosztika központjában. Az Újpest és Káposztásmegyer határán, a Megyeri út 53. szám alatt lévő központ Magyarországon egyedülálló módon kifejezetten állatok számára nyújt professzionális MR-vizsgálatokat, egy 1,5 Tesla térerejű MR-berendezésen.
tovább

KKV Marketing Gyémánt díjasok lettünk!

1126
A Magyar Marketing Szövetség által kiírt 2015. évi Országos KKV Marketing Díj pályázatára benyújtott VP-Med Egészségcentrum és Oktatási Központ marketing terve és megvalósítása elnevezésű szakmai anyagunk Kis költségvetésű integrált kampányok kategóriában Gyémánt díjat nyert!
tovább

„Tízezer lépés” – sikert szült az összefogás a Csongrád megyei népegészségügyi projektben

1120
Zárórendezvényéhez érkezett az „Egy lépés az egészségünkért – Csongrád megye komplex egészségfejlesztési programja” című, TÁMOP-6.1.5-14-2015-0004 azonosítószámú projekt. A nagyszabású eseményt 2015. november 20-án tartották a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar újszegedi Biológus Épületében.
tovább

A Vezér Állatorvosi Központ a Kamarai Állatorvos című szakmai folyóiratban

1008
A Kamarai Állatorvos című szakmai folyóirat partnerünket, a Vezér Állatorvosi Központot mutatja be aktuális számában. Büszkék vagyunk partenrünk sikereire!
tovább

Egy lépés az egészségünkért 4. – Bosnyákovits Tünde: Járási szintű fejlesztés szükséges

0903
A megyei tiszti főorvos szerint különös figyelmet kell fordítani a hátrányos helyzetű kisebb településekre, hiszen az ezeken élők egészségügyi mutatói a legrosszabbak.
tovább

Legfrissebb hírek

Egyedülálló műtéteket végez egy magyar orvos

0922
Sokan azt gondolják, a visszeres láb csupán esztétikai kérdés, pedig idővel a kidudorodó erek vénás elégtelenséget, sőt,...tovább

Fogászati szakasszisztenst keres a Fehér Dent Esztétikai Fogászat

0810
Fogászati szakasszisztenst keres a Fehér Dent Esztétikai Fogászat tovább

A nők 80%-a legalább egyszer megfertőződik.Teszteld magad, hogy hordozod-e a...

0628
Napsütés, bulik, dögös pasik – de nem árt akkor is óvatosnak lenned, amikor önfeledten beleveted magad a nyári kalandokba....tovább

A nők 80%-a legalább egyszer megfertőződik.Új módszer a HPV-vírus...

0628
Bár a közvélemény a méhnyakrák kialakulásával kapcsolatban hallott eddig a HPV-vírusról, valójában számos daganatos...tovább

KONFERENCIA AJÁNLÓ

0422
III. Egészséggazdaság Konferenciatovább

ÁTADTÁK A VETSCAN KISÁLLAT DIAGNOSZTIKA KÖZPONTOT

1210
Nagy térerejű, kifejezetten a kisállatok vizsgálatára koncentráló MR-berendezést adtak át a VetScan Kisállat Diagnosztika...tovább

KKV Marketing Gyémánt díjasok lettünk!

1126
A Magyar Marketing Szövetség által kiírt 2015. évi Országos KKV Marketing Díj pályázatára benyújtott VP-Med...tovább

„Tízezer lépés” – sikert szült az összefogás a Csongrád megyei...

1120
Zárórendezvényéhez érkezett az „Egy lépés az egészségünkért – Csongrád megye komplex egészségfejlesztési programja” című,...tovább

A Vezér Állatorvosi Központ a Kamarai Állatorvos című szakmai...

1008
A Kamarai Állatorvos című szakmai folyóirat partnerünket, a Vezér Állatorvosi Központot mutatja be aktuális számában....tovább

Egy lépés az egészségünkért 4. – Bosnyákovits Tünde: Járási szintű fejlesztés...

0903
A megyei tiszti főorvos szerint különös figyelmet kell fordítani a hátrányos helyzetű kisebb településekre, hiszen az...tovább

Egy lépés az egészségünkért 3. – Kakas Béla: Középpontban az ember

0902
Menedzserszemlélet, innovatív gondolkodás, az emberekért való felelősségvállalás – mindezek jegyében koordinálja az...tovább

Egy lépés az egészségünkért 2. – Juhász Tünde: Kormányzati akarat, helyi...

0901
A kormánymegbízott rámutatott: a magyar lakosság egészségi állapota nem éri el azt a szintet, ami az ország...tovább

Egy lépés az egészségünkért 1. – B. Nagy László: A kormány elkötelezett az...

0831
A jelenlegi kormányprogramok fontos eleme a lakosság egészségtudatos magatartásának formálása és a népegészségügyi célzatú...tovább

Hivatalosan is megkezdődött az "Egy lépés az egészségünkért” - Csongrád megye...

0826
Az ünnepélyes nyitórendezvénnyel hivatalosan is megkezdődött a Területi emberi erőforrás fejlesztési komplex programok...tovább

Optimalizálják a hazai CT-vizsgálatok sugárdózisát

0807
A CT-vizsgálatok nélkülözhetetlenek a gyógyításban, a súlyos betegségek időben történő felfedezésében és egyre nagyobb...tovább

Dózisfigyelő program partnerünk, a Diagnoscan Magyarország központjaiban

0807
Optimalizálják a hazai CT-vizsgálatok sugárdózisát. Partnerünk a Diagnoscan Magyarország központjaiban is bevezetésre...tovább

EGY LÉPÉS AZ EGÉSZSÉGÜNKÉRT CSONGRÁD MEGYÉBEN

0805
2015. november 30-áig tart az a napokban indult nagyszabású, európai uniós támogatással megvalósuló projekt, melynek célja...tovább

Két partnerünk is elnyerte a megtisztelő „Az év magánrendelője”...

0611
A HáziPatika.com által rendezett „Az év magánrendelője” verseny szakmai díját a VP-Med Egészségközpontnak és Oktatási...tovább

Társadalmi haszon és üzleti haszon?

0611
Az elmúlt évben nőtt a magánrendeléseken megforduló magyarok aránya, ami a magánpraxisok szolgáltatásainak bővülésével is...tovább

Új Diagnoscan központ Újpesten a Megyeri úton

0610
Újabb magándiagnosztikai központot nyit a legnagyobb magyar képalkotó diagnosztikai szolgáltató. A Diagnoscan legújabb...tovább

Megjelent az Univerzoom Kisállat Magazin legújabb száma!

0424
Partnerünk, a Vezér Állatorvosi Központ kiadványa, az Univerzoom Kisállat Magazin az alábbi linkre kattintva letölthető:...tovább

Interjú Pászti Aminával, a Glóbi kalandjai című mesekönyv szerzőjével

0424
Megjelent partnerünk, a Vezér Állatorvosi Központ Univerzoom Kisállat Magazin című kiadványának tavaszi száma, melyben egy...tovább

Legyen a VP-Med Egészségcentrum és Oktatási Központ az „Év Magánrendelője”...

0420
A VP-Med Egészségcentrum és Oktatási Központ indul a legnagyobb egészségügyi portál által meghirdetett „Az év...tovább

Megújulva várja pácienseit a budapesti Virányos Klinika!

0417
A Virányos Klinika megújult arculattal folytatja az elmúlt húsz évben megszokott magas színvonalú szakmai munkáját, a...tovább

Részt vettünk a Szegedi Tudományegyetem Állásbörzéjén

0401
Cégünk első alkalommal vett részt a Szegedi Tudományegyetem március 31-én megrendezett tavaszi Állásbörzéjén, ahol...tovább

A Diagnoscan Magyarország újra csatlakozott a Lapcom Média Alapítvány és a...

1213
A Diagnoscan Magyarország újra csatlakozott a Lapcom Média Alapítvány és a Rotary Klub kezdeményezéséheztovább

Sensolite Selfie nyereményjáték!

1205
Elindult a Sensolite új nyereményjátéka, melynek fődíja egy 1 évre szóló Flabélos bérlet! tovább

Polarizált fényterápiával a felső légúti betegségek ellen

1127
Ősszel és télen nem csupán a fényhiány okozta rossz hangulat, fáradékonyság, ingerlékenység keserítheti meg a...tovább

Ön tudja miért vannak várólisták az egészségügyben?

1126
A CT- vagy MR-vizsgálatra érkező, várólistás betegek közel kétharmada nincs tisztában a várólisták kialakulásának okával....tovább

Sok beteg fizetne a gyorsabb diagnózisért

1112
Akár hosszabb utazást is vállalna és fizetne is a CT-, MR-vizsgálatra váró betegek jelentős része, ha gyorsabban sorra...tovább

Nyerjen 35.000 Ft értékű OTO Chili kockahas gépet!

1107
Nyerjen egy 35.000 Ft értékű OTO Chili kockahas gépet a Sensolite nyereményjátékával!tovább

Diagnosztikai várólisták: a rák nem vár

1030
Hónapokat is késhet a daganatos betegségek diagnózisa és kezelése a várólisták miatt: az akár 1-2 hónapos CT és akár 2-6...tovább

Csökkenthetők-e a várólisták?

1029
Egyre nagyobb az igény a magán egészségügyi diagnosztikai szolgáltatásokra, amit magyaráz, hogy amíg az állami ellátás...tovább

Világhírű magyar találmány az őszi depresszió és fáradékonyság ellen

1022
Kutatások szerint minden tízedik hazai lakos szenved az őszi-téli időszakban jelentkező depressziós tünetektől. A...tovább

Most 5+3 bérlet akció a Sensolite Gyógycentrumokban!

1016
A Sensolite Gyógycentrumok most kihagyhatatlan ajánlattal várják az érdeklődőket! Az őszi-téli időszakra való tekintettel,...tovább

Bizalmi kérdések az egészségügyben

1009
Az elmúlt évek egészségpolitikai és piaci változásai jelentősen átformálták az egészségügy helyzetének alakulását, és...tovább

V. Interdiszciplináris Orvosi Hetilap Konferencia 2014. október 17-18.

1007
Az Orvosi Hetilap, hazánk meghatározó magyar nyelvű szakmai folyóirata idén október 17-18. között rendezi éves...tovább

Diagnoscan: Magyarország vezető képalkotó diagnosztikai szolgáltatója

1003
A Diagnoscan Magyarországnál azt tapasztalják, hogy egyre nagyobb az igény a várólista nélküli, korszerű szolgáltatást...tovább

Milliárdokból fejleszt a Diagnoscan

0930
További modernizáció előtt áll a Diagnoscan Magyarország Kft. gépparkja – nyilatkozta lapunknak Kardos Lilla, a cég...tovább

Egészségügyi szakirányú továbbképzések indultak 2014. szeptemberében a...

0914
Még bekapcsolódhat az alábbi másoddiplomás képzésekbe, melyekről részleteket olvashat a képzések után található...tovább

Regisztráljon a DRportal.hu-ra, majd keresse postaládájában a Med. et Jur....

0908
Mintegy 10 ezer magyar orvos már regisztrált, látogassa Ön is a DRportal.hu-t, az egyik legnagyobb, kizárólag orvosok és...tovább

Orvosokat érintő jogszabályváltozások - Újabb ingyenes, akkreditált tanfolyam...

0908
Ellenőrizze a DRportalon regisztrált adatainak a helyességét, és kezdje el velünk online tanfolyamunkat! Ne felejtsen el...tovább

Emberközeli képalkotás

0902
A budapesti Bank Centerben június végén megnyitott Diagnoscan Központ tapasztalatairól dr. Kardos Lillát, a cég...tovább

Magyar egészségügy: jelen és jövő

0705
Minden lehetőség adott ahhoz, hogy a 2014. év a strukturális változások kezdete lehessen a magyar egészségügyben. De vajon...tovább

Megnyílt az ország legmodernebb magán MR-központja

0627
A Diagnoscan Magyarország beruházása a Bank Centerben Az ország legmodernebb magán MR, mammográfia, röntgen és ultrahang...tovább

Ismét sikeresen zárult az MR-vizsgálatok éjszakája!

0501
2014. április 26-án a Diagnoscan Magyarország ismét soron kívüli MR-vizsgálatokkal rövidítette a hazai várólistákat. A...tovább

Tényleg várólisták lesznek a háziorvosnál?

0415
Egyelőre vitairat készült az Alapellátó Orvosok Országos Szövetségében (FAKOOSZ) mindarról, mit is kell(ene) javasolniuk...tovább

A rák nem vár

0415
"Minek beszélünk megelőzésről, szűrésről, ha miután kiderül a baj, a rákbetegek hónapokig várnak a vizsgálatra" – idéz fel...tovább

Új CT központ Budapesten: gyors diagnózis és szűrővizsgálatok - Képalkotó...

0327
A fővárosi Szent Margit Kórházban eddig nem volt CT berendezés, ám a Diagnoscan Magyarország beruházásának köszönhetően...tovább

Világszínvonalú eszközökkel nyitott meg a szegedi Stefánia Klinika!

0109
Ismét fogad betegeket Szeged belvárosában a Stefánia Klinika! Az egészségügyi intézmény nem ismeretlen a városlakóknak,...tovább

Fizess, ha tudni akarod, mi bajod!

0109
A betegek tíz százaléka ma már inkább magánrendelésre megy vizsgálatokra, különben hónapokat várhatna. A nem kimondottan...tovább

Közel 2,5 milliárd forint uniós támogatásból épülhet Szentesen az új kórházi...

1204
Újabb fejezetéhez érkezett a Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház fejlesztése. Új Operatív és Intenzív Terápiás Tömb...tovább

Részt vettünk az év eseményén Hódmezővásárhelyen

1129
A CSMKIK Kommunikációs- és reklámklub szakmai délutánján a kreatív várostervezésről, valamint az egészségturizmus...tovább

Külföldiek egészségügyi ellátása

1119
TÁJÉKOZTATÓ a magyar egészségbiztosítás szolgáltatásainak nyújtására szerződött szolgáltatók számára… az Európai Gazdasági...tovább

Egészségturizmus: jövőre már árulják a magyar kórházak „termékeit”

1116
Hamarosan megkeresik a magyar kórházakat, hogy milyen az egészségturizmusban eladható szolgáltatásaik vannak, s 2014-ben...tovább

Egészségturizmus: óriási lehetőségek a FÁK-országokban

1115
Az Illúziók és lehetőségek az egészségturizmusban című konferencián Szegedi Andrea, a Magyar Turizmus Zrt. szenior...tovább

Illúziók nélkül a magyar egészségügyi turizmusról

1115
Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese a PPH kiadó konferenciáján a magyar...tovább

Lengyelország az egészségturizmus fellegvára

1113
A közép-európai térségben Lengyelország könyvelheti el a legtöbb egészségturizmusból származó bevételt köszönhetően a...tovább

A VILÁG EGYIK ELSŐ PHILIPS MULTIVA 1,5T MR-BERENDEZÉSÉT ÁLLÍTOTTÁK BE...

1107
Új Philips Multiva 1,5 T MR-berendezést helyeztek üzembe a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban működő Diagnoscan...tovább

A Euromedic Diagnosztika a továbbiakban Diagnoscan Magyarország néven...

1030
Jelenleg akár több hónapig is várniuk kell a betegeknek az MR vizsgálatra. Ezt a súlyos problémát enyhítheti, hogy...tovább

Ma Szegeden megnyitott Magyarország 19. SENSOLITE Egészségcentruma.

1029
Az ünnepélyes megnyitót sajtótájékoztató keretében nyitották meg, amelyen részt vettFenyő Márta biofizikus, a fényágy...tovább

KÉPALKOTÓ TECHNIKA AZ ORSZÁGOS PSZICHIÁTRIAI ÉS ADDIKTOLÓGIAI INTÉZETBEN

0919
Az Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet több éves előkészület után 2013. június 3-án jött létre a Nyírő Gyula...tovább

Az Orvosi Hetilap, hazánk meghatározó orvosi szaklapja idén is megszervezi az...

0912
Konferencia Időpont: 2013. október 18-19. (péntek egész nap, szombat délelőtt) Helyszín: Hotel NOVOTEL Budapest Centrum...tovább

Jó hónap lesz a szeptember az egészségügyieknek

0829
Több mint 23 milliárd forintot használnának fel az egészségügyi dolgozók idei, szeptembertől esedékes béremelésére, és 6,1...tovább

Ismét Superbrands díjat kapott a Euromedic Diagnosztika

0829
Idén kilencedik alkalommal ült össze a 21 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely márkánkat, a Euromedic...tovább

Első Országos Orvos - Állatorvos Sportnap és Családi Hétvége

0530
Orvosok a mozgás, a sport és az egészséges életmód népszerűsítéséért! Első Országos Orvos - Állatorvos Sportnap és Családi...tovább

IME XI. Országos Egészségügyi Infokommunikációs Konferencia

0510
Május 29-én kerül megrendezésre az IME XI. Országos Egészségügyi Infokommunikációs Konferencia,tovább

Megjelent a Rákgyógyítás Magazin tavaszi lapszáma.

0501
Az ingyenes, s hirdetéseket sem közlő ismeretterjesztő országos magazin az onkológiai centrumokon, a daganatos betegeket...tovább

Mostantól nem titkolhatják el az orvosok, hogy mit ültetnek betegeikbe

0418
Friss, ropogós, mégis, várhatóan sokaknak lesz keserű a szája íze a tavaszi egészségügyi salátatörvénytől. A nem kevesebb,...tovább

Az orvoskar harcot hirdet a tisztességtelen, félrevezető, a betegek...

0410
Az egészségügyi ellátórendszer elhúzódó gondjai, a közfinanszírozott egészségügyi közellátáshoz való hozzáférés...tovább

Kórházak az interneten

0408
Átadna Ön egy gyűrött, olvashatatlan névjegykártyát bemutatkozásként a betegének? Sok kórház pontosan ezt teszi akkor,...tovább

Egészségtrendek, 2013

0331
Kiss Katalin, drportal.hu: Az elmúlt évek egészségpolitikai és iparági piaci változásai jelentősen átformálták a hazai...tovább

Székesfehérváron professzionális körülmények között gyógyulhatnak a betegek...

0327
Vargha Tamás országgyűlési képviselő, honvédelmi államtitkár adta át Fejér megye legmodernebb rehabilitációs és...tovább

Megszűnik a hagyományos tüdőszűrés

0324
Modern alternatívája, az alacsony sugárdózisú mellkasi CT-vizsgálat, amely részletes képet ad a tüdő...tovább

Mit árulhat az orvos a betegének?

0312
Szigorú a Magyar Orvosi Kamara (MOK) etikai kódexe az orvosok termékforgalmazásával összefüggésben: gyakorlatilag a praxis...tovább

„A marketing csak alapos tervezéssel lehet sikeres”

0228
A Euromedic Diagnosztika marketing és PR tanácsadóival, Reznák-Iskander Leilával és Horváth Krisztinával beszélgettünk a...tovább

Ingyenes dohányzásellenes alkalmazás segíti a leszokni vágyókat

0212
A legtöbb súlyos betegséggel összefügg a dohányzás Statisztikai adatok szerint évente a dohányosok 70 százaléka szeretne...tovább

VIII. REGIONÁLIS EGÉSZSÉGÜGYI KONFERENCIA

0211
2013. FEBRUÁR 20. BEST WESTERN HOTEL HUNGARIA 1074 BUDAPEST, RÁKÓCZI ÚT 90. tovább

,,Marketing, public relations és reklám az egészségügyben'' XVI. Országos...

0112
Budapest, 2013. február 21-22. "A konferencián és a konferenciával lehetőséget kívánunk biztosítani ahhoz, hogy az...tovább

Jelöltek voltunk a Presztízs díjon!

1209
Az Első Egészségügyi Marketing is jelöltje volt a 2012. évi Presztízs díjnak!tovább

Már Szegeden is lehet kapni eredeti Filofaxot!

1130
Mi is az Filofax? Végre Szegeden is kapható az eredeti Filofax.! Hogy mis ez tulajdonképpen? Nem lehet egyszerűen csak...tovább

Lehet-e jóízű, ami diétás?

1123
Hétféle betegség étrendjéhez alkalmazkodó diétás menük – onkológiai, cukorbeteg, szív- és érrendszeri, köszvényes,...tovább

Fényággyal töltődik Détár Enikő és Rékasi Károly

1116
A népszerű színész-házaspár Détár Enikő és Rékasi Károly nemrég fedezte fel a fényágyat, aminek első perctől elkötelezett...tovább

Irodát nyitott Szeged belvárosában az Első Magyar Egészségügyi Marketing...

1105
Novembertől Szeged belvárosában, a sétálóövezetben várja ügyfeleit az Első Egészségügyi Marketing Kft. A Deák Ferenc utca...tovább

Válogatott labdarúgók a Euromedic ügyfelei között

1101
A Euromedic Diagnosztika 2012. szeptemberétől stratégiai partnerséget kötött a Magyar Labdarúgó Szövetséggel. A válogatott...tovább

Egyre nagyobb figyelmet szentelünk egészségünknek

0819
Az elmúlt években megfigyelt tendencia, amely szerint a lakosság egyre nagyobb figyelmet szentel saját és családja...tovább

Új szakmai minimumfeltételek

0805
2012. június 1-i hatállyal a 60/2003.(X.20.) ESZCSM rendelet módosításával az egészségügyi szolgáltatásokra vonatkozóan új...tovább

Már az interneten is követhetők a műtéti várólisták

0705
2012-07-04 | Forrás: MTI Már elérhető az országos online várólista-nyilvántartási rendszer, bárki nyomon követheti, hogy...tovább

Július 1-jétől új rendszer szerint működik az egészségügy

0626
Egy hét múlva, július elsején az egészségügyi dolgozók hivatalos ünnepén több változás lép életbe az egészségügyben:...tovább

MAGYAR AKUPUNKTÚRÁS ORVOSOK TÁRSASÁGA XXVII. KONGRESSZUSA

0620
Budapest, Danubius Hotel Gellért 2012. szeptember 8-9. tovább

Egészségügyi szakirányú továbbképzések

0517
Egészségügyi szakirányú továbbképzések a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karántovább

20% kedvezmény a Euromedic Diagnosztika vizsgálatainak áraiból

0505
A május 12-ig tartó "Egészség, Szépség- és Wellness-napok a Mammutban" rendezvény ideje alatt a Euromedic Diagnosztika...tovább

A legfontosabb tudnivalók magánpraxis alapításához

0426
A magyar lakosság körében egyre többen választják a magánfinanszírozású egészségügyi szolgáltatásokat, köszönhetően az...tovább

Páciens-centrikusabb megközelítés

0405
Az egészségügyi területen tevékenykedő vállalatoknak alapvetően újra kell tervezniük üzleti modelljüket, hogy...tovább

Marketingkommunikáció. A legjobb befektetés.

0327
A kisvállalatok, de még a közepes nagyságrendűek is nagyon kevés erőforrást fordítanak a marketingkommunikációra. Sokan...tovább

A fiatal, jól keresők kétharmada várólista helyett fizetne a...

0307
A 35 év alatti felnőttek 82 százaléka már vett igénybe magánorvosi szolgáltatást, a 36-45 évesek 80 százaléka pedig...tovább

Változik a háziorvosok díjazása

0304
A kormány módosítani kívánja a családorvosok indikátoralapú díjazásának szabályait, az erről szóló rendelet-tervezeteket...tovább

I. Interdiszciplináris Magánorvosi Fórum 2012.

0130
VII. Magyar Magánbőrgyógyász Kongresszus – Esztétika 2012. II. Magyar Magánorvos Kongresszus MPHEST Esztétikai...tovább

Még lehet jelentkezni a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának...

0121
A képzés korszerű szakmai, elméleti és gyakorlati felkészültséget ad, s ez lehetővé teszi, hogy az oklevél birtokosa képes...tovább

SZTE JGYPK sportkommunikátor szakos hallgatói számára szervezett médiaetikai...

0115
Az egészségügyi szakma és a sajtó együttműködéséről saját tapasztalatai alapján beszélt Horváth Krisztina a Szegedi...tovább

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kara 2011/12-es tanévtől –...

1117
Felhívás a 2011/12-es tanévtől ismételten induló egészségügyi projektmenedzser képzésre A Semmelweis Egyetem...tovább

Elmarad a II. Magyar Magánorvos Kongresszus

1104
Tavalyi sikeres rendezvényünk után nagy ambícióval állítottuk össze a Magánorvosok Országos Szövetsége (MAOOSZ) és az...tovább

Ötletes megoldást talált ki a Euromedic Diagnosztika gyermekek számára...

1103
A gyerekeknek szóló sorozat megpróbálja számukra érthetően bemutatni a képalkotó diagnosztika fontosságát. A sorozat első...tovább

II. MAGYAR Magánorvos Kongresszus – Felértékelődött felelősség V. 2011....

1022
2011. november 10-13. között Siófokon immár második alkalommal kerül megrendezésre a II. Magyar Magánorvos Kongresszusa....tovább

Szűrővizsgálat buszban, vagy a fő téren is.

1008
Milyen a jó rendelő? Nem elég a jó megközelíthetőség, az orvosi rendelő minőségét a korszerű felszerelés és a szép...tovább

Női egészség: Szűrővizsgálatok életkoronként-Jakupcsek Gabriellával

1004
A szűrővizsgálatok fontosságáról és módjáról beszélgetett Jakupcsek Gabriella Dr. Bács Évával, a Euromedic Diagnosztika...tovább

Életet menthet a lakossághoz közelebb vitt egészségügyi szolgáltatás

1003
Magyarországon még szokatlannak számít, ha egy egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó diagnosztikai központ kórházon vagy...tovább

Várólisták helyett- a betegek inkább fizetnének az MR és CT...

1001
Piackutatás a térítéses vizsgálatokkal kapcsolatos attitüdről. A várólistás betegek megítélése szerint az 1 hónap feletti...tovább

Jakupcsek Gabriella: Nem csodákban kell hinni...

0914
Jakupcsek Gabriella életében már többször letette a cigarettát. Ma már határozottan állítja, pár év óta nem tart a...tovább

„A testünket kaptuk,de hogy mit hozunk ki belőle,az csak tőlünk függ”

0914
Jakupcsek Gabriella nem győzi hangsúlyozni az egészséges életmód és a megelőzés fontosságát. Ezért is vállalta el, hogy a...tovább

Jakupcsek Gabriella a Euromedic Diagnosztika egészségügyi kampánynagykövete

0901
„A testünket kaptuk, de hogy mit hozunk ki belőle, az csak tőlünk függ” Jakupcsek Gabriella dinamikus, kívülről izgalmas...tovább

Vastagbél CT – Esély a teljes gyógyulásra!

0813
A vastagbél CT-vizsgálata lehetőséget ad arra, hogy a vastag- illetve végbél daganatos megbetegedéseit időben felfedezzék....tovább

Új Euromedic Diagnosztikai Központ Budapesten – Mammut II....

0702
Június végén nyitottuk meg legújabb diagnosztikai központunkat Budapesten. Célunk a szokatlan helyszínnel, hogy az...tovább

Nem sikerült megfékezni az orvosok elvándorlását

0609
A betegek nem mehetnek az elvándorló orvosaik után, a helyzet drámaibb, mint gondoltuk. Gaál Péter és Papp Magor tüzekről,...tovább

Egyedülálló műtéteket végez egy magyar orvos

0922
Sokan azt gondolják, a visszeres láb csupán esztétikai kérdés, pedig idővel a kidudorodó erek vénás elégtelenséget, sőt,...tovább

Fogászati szakasszisztenst keres a Fehér Dent Esztétikai Fogászat

0810
Fogászati szakasszisztenst keres a Fehér Dent Esztétikai Fogászat tovább

A nők 80%-a legalább egyszer megfertőződik.Teszteld magad, hogy hordozod-e a...

0628
Napsütés, bulik, dögös pasik – de nem árt akkor is óvatosnak lenned, amikor önfeledten beleveted magad a nyári kalandokba....tovább

A nők 80%-a legalább egyszer megfertőződik.Új módszer a HPV-vírus...

0628
Bár a közvélemény a méhnyakrák kialakulásával kapcsolatban hallott eddig a HPV-vírusról, valójában számos daganatos...tovább

KONFERENCIA AJÁNLÓ

0422
III. Egészséggazdaság Konferenciatovább

ÁTADTÁK A VETSCAN KISÁLLAT DIAGNOSZTIKA KÖZPONTOT

1210
Nagy térerejű, kifejezetten a kisállatok vizsgálatára koncentráló MR-berendezést adtak át a VetScan Kisállat Diagnosztika...tovább

KKV Marketing Gyémánt díjasok lettünk!

1126
A Magyar Marketing Szövetség által kiírt 2015. évi Országos KKV Marketing Díj pályázatára benyújtott VP-Med...tovább

„Tízezer lépés” – sikert szült az összefogás a Csongrád megyei...

1120
Zárórendezvényéhez érkezett az „Egy lépés az egészségünkért – Csongrád megye komplex egészségfejlesztési programja” című,...tovább

A Vezér Állatorvosi Központ a Kamarai Állatorvos című szakmai...

1008
A Kamarai Állatorvos című szakmai folyóirat partnerünket, a Vezér Állatorvosi Központot mutatja be aktuális számában....tovább

Egy lépés az egészségünkért 4. – Bosnyákovits Tünde: Járási szintű fejlesztés...

0903
A megyei tiszti főorvos szerint különös figyelmet kell fordítani a hátrányos helyzetű kisebb településekre, hiszen az...tovább
További híreink
Ugrás a lap tetejére